B-Logicx

B-Logicx

ons eigen domoticasysteem

Een stap naar de toekomst: automatisatie voor de doe-het-zelver en de professional. Een elektrische installatie is al lang geen standaard meer. Iedere gebruiker heeft andere noden. Woningen worden anders geconfigureerd dan bedrijven.


Door onze jarenlange ervaring kennen wij perfect de huidige noden en kunnen we ook vooruit lopen naar de toekomst.


Altijd compatibel,
zelfs met 'oude' installaties!


Ons huismerk B-Logicx is eigenlijk ontstaan uit pure noodzaak.

Zoals de meeste installateurs in deze sector, werkten we in de jaren ‘90 met producten waarvan de fabrikant(en) steevast failliet gingen. Hoe garandeer je dan een degelijke service en ondersteuning? We hebben dan maar ons eigen product ontwikkeld.


De allergrootste troef is dan ook de com­patibiliteit. Met ons systeem kunnen zelfs installaties vanuit de tijd dat gsm’s nog niet bestonden, alsnog via de smartphone of pc worden bediend. Het belang hiervan bij renovaties is uiteraard enorm. Dit spreekt steeds meer vakmensen aan, in onze regio en ook daarbuiten.


De productie, assemblage, testing… alles gebeurt in-house, hier in België. Ook de app wordt lokaal ontwikkeld. Hierdoor kunnen we steeds kort op de bal spelen. Dat is nodig in een branche waar de eisen met de dag veranderen en omhooggaan. Zelfs het Internet of Things kan perfect worden toegepast met onze systemen. Het maakt ook niet uit op welke schaal. Van automatische verlichting in het kippenhok, tot totaalprojecten met industriële autoliften; we zorgen voor een gebruiksvriendelijke oplossing.


Tot op heden hebben we op nog geen enkele vraag ‘nee’ moeten antwoorden… ook dat is best veelzeggend.WebshopJe kan het volledige assortiment producten bestellen

via een apart webshop.


Bestellen kan zowel voor particulieren als professionals


Trainingen


Ben je nieuwsgierig naar ons systeem?

Of wil je graag je eigen domotica installeren/aanpassen?


Volg een gratis training in ons eigen opleidingslokaal!